Steeds een nieuwe uitdaging

"Ik werk al flink wat jaren bij Coop en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Ik werk in een gezellig team, alles is er goed geregeld en je kunt je blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen te volgen. Zo vind ik steeds weer een nieuwe uitdaging!"

- Miranda

Werken bij Coop

Krijg jij energie van contact met klanten en werk je daarom graag in de supermarkt? Ben je juist meer een achter-de-schermen-type en zie jij jezelf liever op ons servicekantoor? Of misschien ligt jouw talent wel op het vlak van logistiek, productie en transport? Als jij gelooft in samenwerken én een uitblinker bent, dan maken we graag kennis met jou.

Supermarkten

Als je werkt in één van onze ruim 300 Coop supermarkten, dan is elke dag anders. Jij zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Dat klanten met plezier binnenkomen. Dat ze altijd antwoord krijgen op hun vragen. En dat ze met een goed gevoel én volle boodschappentas naar huis gaan. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar samen met je net zo enthousiaste collega’s.

Werken in de supermarkt

Distributiecentra

De Coop distributiecentra staan in Gieten en Deventer. Samen vormen zij het kloppend hart van het bedrijf. Werk je bij één van onze distributiecentra, dan zorg jij samen met jouw team voor goedgevulde winkelschappen. Dankzij jou zien de winkels er aantrekkelijk uit én grijpen klanten nooit mis op hun favoriete producten. Ben jij nauwkeurig en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is logistiek echt iets voor jou!

Werken in het distributiecentrum

Online

Wist je dat klanten ook online hun boodschappen kunnen doen bij Coop? Vanuit huis plaatsen zij eenvoudig hun bestelling. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de producten verzameld worden en ze klaar staan voor ophalen óf bezorging. Als verkoopmedewerker online zorg jij ervoor dat dit hele proces vlekkeloos verloopt. Van het inpakken van de producten tot aan bezorging en afrekenen bij de klant. Jij zorgt keer op keer voor een complete en snelle levering. Zie jij het wel zitten om binnenkort in onze oranje bestelbus rond te rijden? Reageer dan snel op één van onze vacatures!

Werken bij onze bestelservice

Servicekantoor

Heb jij passie voor de supermarktbranche, ben je servicegericht en een topper in jouw vakgebied? Dan is een baan op ons servicekantoor in Velp jou op het lijf geschreven. Vanuit hier ondersteunen we onze supermarkten en distributiecentra op tal van vlakken. Je vindt er de afdelingen: Administratie, HR, Supply Chain, ICT, Operatie, Marketing & Communicatie, Category Management, Financiën en het Bouwbureau. Achter de schermen zorgen zij ervoor dat alles in de winkel op rolletjes loopt en dat klanten profiteren van scherpe aanbiedingen en mooie acties. Op ons servicekantoor is iedere dag anders en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Werken op het servicekantoor

Transport

Vanuit de Coop distrubutiecentra in Gieten en Deventer verzorgt onze transportpartner Bakker Logistiek BV alle transportactiviteiten van ons DC naar winkelniveau. Dagelijks worden ritten gemaakt naar één van onze ruim 300 Coop supermarkten. Dankzij intensieve samenwerking worden iedere dag de beste (verse) producten onder de juiste omstandigheden aan onze winkelfilialen geleverd.

Wil jij ook op zo'n grote oranje vrachtwagen rijden? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbakker.nl