Onder de mensen

Ik ben graag onder de mensen. Ik geniet ervan om een praatje te maken en klanten te adviseren. Je krijgt daar ook echt iets voor terug. ‘Wat fijn dat je me hebt geholpen’, zegt een klant dan. Ik ga met veel plezier naar mijn werk toe!

- Willy

Werken bij onze online bestelservice

Boodschappen thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel: steeds meer mensen ervaren het gemak van online winkelen bij Coop. Onze online bestelservice groeit als kool en dus zoeken wij continu naar nieuwe collega’s: vóór en achter de schermen.

Bekijk onze actuele vacatures

Bezorger

Jij bent het visitekaartje van Coop op de weg én bij de mensen thuis. En dus weet je hoe belangrijk het is om op tijd te komen, klantvriendelijk te zijn en boodschappen op een correcte en snelle manier bij de klant af te leveren. Je zorgt voor de voorbereiding, het netjes presenteren van de boodschappen en het correct elektronisch afrekenen daarvan. Heb jij een rijbewijs, ben je sociaal en zie je het wel zitten om binnenkort in één van onze oranje bestelbussen rond te rijden? Dan is dit dé baan voor jou!

Verkoopmedewerker online

Als verkoopmedewerker online ben je een echte spin in het web. Zodra de klant thuis zijn bestelling heeft geplaatst, begint jouw werk. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces. Van het verzamelen en inpakken van de boodschappen tot aan het afrekenen en zelfs de bezorging. Jij zorgt keer op keer voor een goede en snelle afhandeling. Met als doel een tevreden klant! Ben jij altijd in voor een praatje, beschik je over een rijbewijs en ben je flexibel inzetbaar? Dan maken wij graag kennis met jou!