Werken in de supermarkt

Ben jij een echte teamspeler, maak je graag een praatje met klanten en ben jij niet tevreden voordat de winkelschappen er perfect uitzien? Dan is werken in de supermarkt echt iets voor jou.

Wij zijn doorlopend op zoek naar getalenteerde en enthousiaste nieuwe collega’s voor functies als kassamedewerker, verkoopmedewerker of vulploegmedewerker.

Bekijk onze actuele vacatures

Kassamedewerker

Als kassamedewerker ben jij hét stralende middelpunt van jouw Coop supermarkt. Met jouw klantvriendelijkheid tover je een glimlach op het gezicht van onze klanten en zorg je ervoor dat zij met een goed gevoel onze winkel verlaten. Je werkt secuur en zorgt voor een goede én vlotte afhandeling bij de kassa.

Verkoopmedewerker kruidenierswaren

Goed geordende winkelschappen, een nette winkel en een voorraad die klopt: jij zorgt daarvoor! Als verkoopmedewerker kruidenierswaren ontvang en controleer je de binnengekomen producten en zorg je ervoor dat ze snel in de winkel liggen. Je hebt dagelijks contact met klanten en geeft advies.

Verkoopmedewerker AGF

De groente- en fruitafdeling is hét visitekaartje van de supermarkt. Het is het eerste wat klanten zien als ze de winkel binnenstappen én de basis voor iedere maaltijd. Met jouw passie voor vers zorg jij voor een goedgevulde afdeling en een mooie presentatie van aardappelen, groente en fruit. En heeft een klant een vraag, dan sta jij voor hem of haar klaar!

Verkoopmedewerker boetiek/slagerij

Een verzorgde afdeling met de lekkerste verse producten: jij bent daarvoor verantwoordelijk als je werkt in de boetiek/slagerij. Je ontfermt je over producten als brood, vleeswaren, kaas en vlees en zorgt voor een mooie presentatie en gevulde schappen. Je maakt graag een praatje met onze klanten en geeft hen advies. Wat er ook moet gebeuren: jij regelt het!

Vulploegmedewerker (tot 12 uur per week)

Op elke afdeling zijn we blij met extra hulp. We zoeken regelmatig energieke vakkenvullers, kassa- en boetiekmedewerkers. Iets voor jou als bijbaantje of parttime job? Bijvoorbeeld omdat je een extra zakcentje wilt verdienen of wilt ontdekken of een carrière in de supermarkt iets voor je is? We hebben plaatsen vrij op verschillende dagen en tijdstippen, dus als jij een echte teamspeler bent, dan maken we graag kennis met jou!

Eerste verantwoordelijke

Als eerste verantwoordelijke sta jij aan het roer van één van de afdelingen: kruidenierswaren, AGF, kassa of boetiek/slagerij. Jij weet precies wat nodig is om resultaat te behalen. Je motiveert je team om samen doelen te bereiken en bent zelf het beste voorbeeld voor je medewerkers. Je loopt over van ideeën om jouw afdeling nog succesvoller te maken en weet precies welke koers je wilt varen om je doelen te bereiken.

Afdelingschef

Jij bent de rechterhand van de supermarktmanager. Jullie zijn als koppel onlosmakelijk met elkaar verbonden en dragen samen de verantwoordelijkheid voor de winkel en het financiële resultaat. Je stuurt medewerkers aan, maakt de personeelsplanning en controleert de geld- en goederenstromen. Voor de klant ben je bovendien een bekend gezicht op de winkelvloer. Je bent altijd in voor een praatje en luistert graag naar wat mensen bezighoudt of wat ze vinden van de winkel. Is de supermarktmanager niet aanwezig? Dan ben jij als plaatsvervanger het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en klanten.

Supermarktmanager

De supermarkt is jouw winkel: jij bepaalt en stuurt ‘m richting resultaat. Elke dag opnieuw. Je bent een inspirerende leider die het beste uit mensen haalt. Als geen ander weet jij hoe je samen ’t verschil maakt. In deze functie draag je de budget- en resultaatverantwoordelijkheid voor alle activiteiten binnen de winkel. Bovendien ben jij hét gezicht van de supermarkt.