Beste beentje voor

"Coop is een hele sociale organisatie. Samen zetten we ons beste beentje voor om het bedrijf te laten groeien. Het werken met mensen vind ik één van de leukste dingen aan mijn functie. Maar ook de afwisseling tussen de verschillende taken is erg prettig."

- Klaas

Werken in het distributiecentrum

De Coop distributiecentra staan in Gieten en Deventer. Samen vormen zij het kloppend hart van het bedrijf. In Gieten draait alles om kruidenierswaren en vanuit Deventer vinden alle verse producten hun weg naar de supermarkten. Op welke locatie je ook werkt: iedere dag zorg jij er samen met jouw team voor dat de schappen in onze supermarkten goed gevuld zijn. Dat klanten nooit misgrijpen op hun favoriete producten en zij tevreden de winkel verlaten.

In onze distributiecentra krijg je bovendien alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Of je nu een uitdagende parttime baan zoekt naast je studie of als professional wilt doorgroeien in logistiek: er liggen volop kansen voor jou!

Bekijk onze actuele vacatures

Magazijnmedewerker A

Van goederenontvangst tot orderpicken, expeditie en emballage: jij draait je hand er niet voor om. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat alle goederen netjes en in correcte aantallen worden verwerkt, opgeslagen of vervoerd. Jij weet hoe belangrijk dit is voor het proces en bent steeds alert om de beste kwaliteit te behalen.

Magazijnmedewerker B

Net als magazijnmedewerker A ben jij breed inzetbaar. Bovendien ben jij de juiste man of vrouw om met de hef- of reachtruck goederen intern te vervoeren en kwaliteitscontroles uit te voeren. Houd je van een gevarieerd takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!

Voorman

Heb je een passie voor logistiek en zit leidinggeven in jouw bloed? Dan kan de functie van voorman zomaar jouw droombaan zijn. In jouw rol geef je leiding aan een team magazijnmedewerkers. Je stuurt, coacht en controleert. Onder jouw verantwoordelijkheid bewegen de goederen zich in de keten. En jij zorgt ervoor dat dit keer op keer gestroomlijnd verloopt. Een mooie uitdaging om samen achter de schermen echt ’t verschil te maken voor heel veel collega’s in de winkels!

Is je interesse gewekt en wil je ons team komen versterken? Ga voor meer informatie naar www.tempo-team.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/coop