Talenten ontwikkelen

"Coop is een hele menselijke en gemoedelijke organisatie. Ik wil in de toekomst graag doorgroeien en hier kan dat. Op dit moment zit ik in de talentpool, een speciaal opleidingsprogramma voor talent binnen de organisatie. Geweldig dat Coop mij deze kans geeft!"

- Dennis

Coop: een bijzondere werkgever

Wij geloven in de kracht van samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat zie je in de manier hoe wij met klanten omgaan, maar ook in hoe wij met elkaar omgaan. Of je nu in de supermarkt werkt, in één van onze distributiecentra of op het servicekantoor: teamwork staat bij ons op nummer 1! Samen maak je ’t verschil.

Natuurlijk mag een gezonde dosis gezelligheid niet ontbreken. In ons bedrijf heerst een goede werksfeer en er is veel contact met mensen. En wil je vooruit? Dan is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer over Coop als coöperatie

Wij nemen je serieus

Wij zijn een flexibele werkgever en houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden. Werk je graag parttime of op specifieke tijden? Geen probleem! We hebben ruime openingstijden, dus we kijken samen met jou hoe we jou zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe ideeën om nog efficiënter en slimmer te werken. Wij juichen de inbreng van medewerkers enorm toe!

(Door)groeien bij Coop

Bij Coop vinden we het belangrijk dat je blijft groeien als persoon en als professional. Dat je jezelf blijft uitdagen, voldoening haalt uit je werk en lekker in je vel zit. Volg daarom trainingen en opleidingen via het Coop College. Zo word je nóg beter in je vak en stippel je jouw eigen loopbaan uit. Ook leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat jij nodig hebt om je goed te voelen in je werk. Wij weten zeker: als je je goed voelt, straal je dat uit en beïnvloed je anderen op een positieve manier. En daar wordt iedereen blij van!