Veel mogelijkheden

"Coop biedt haar medewerkers veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Ik ben begonnen als assistent in de keuken en ben nu 1e medewerker. Als je aangeeft dat je door wilt groeien is er vaak veel mogelijk. Ook binnen je functie kun je je ontwikkelen, bijvoorbeeld door online opleidingen te volgen."

- Irene
Elke dag opnieuw een goede prestatie

"Ik heb een uitdagende baan. Met mijn team ben ik elke dag opnieuw bezig om een goede prestatie neer te zetten. Er heerst een fijne werksfeer. En Coop biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Zo ben ik zelf begonnen als parttime medewerker in de avonduren en werk ik inmiddels fulltime overdag als voorman."

- Rifhat

Opleidingshuis Coop College

Coop helpt jou om te groeien in je vak. Daarvoor hebben we het Opleidingshuis Coop College ontwikkeld. Hier combineer je praktijk met theorie en ontwikkel je vaardigheden die je helpen bij het uitoefenen van je huidige of toekomstige functie bij Coop. Kortom, je werkt aan je toekomst!

Je krijgt daarbij hulp van de beste professionals uit het vak, ervaren docenten en enthousiaste coaches. Onze op maat gemaakte e-learningmodules helpen je om te studeren op momenten dat het jou goed uitkomt. Elke dag bij Coop is een dag waarop je groeit als mens en professional!

BBL-opleidingen

Wil jij terwijl je werkt bij Coop je mbo-diploma halen? Samen met het Spring instituut hebben we een mbo-2, mbo-3 en mbo-4 opleiding in de detailhandel ontwikkeld. Deze past volledig bij de dagelijkse Coop-praktijk. Erg leerzaam dus en alles is meteen in de praktijk toe te passen! Je volgt de online opleidingen op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt (minimaal 5-8 uur per week). Een praktijkopleider begeleidt je on-the-job. Bovendien krijg je tien keer per jaar les van een vakdocent. Je persoonlijke studiecoach houdt samen met jou de voortgang van je opleiding in de gaten. Heb je inhoudelijke vragen? Dan kun je op werkdagen terecht bij de afdeling Student Support.

Opleidingsmodules

Het Opleidingshuis Coop College biedt jou opleidingsmodules die aansluiten op de dagelijkse werkpraktijk. Het aanbod is breed en er zijn specifieke opleidingen voor functies en afdelingen. Waar ligt jouw interesse? Bespreek dat samen met je leidinggevende.

Introductieprogramma Samen maak je ‘t verschil

Wij vinden het belangrijk dat elke nieuwe medewerker goed voorbereid aan de slag gaat. Dus, kom je werken bij Coop, dan leer je alle ins- en outs van onze organisatie kennen tijdens de introductiemodule Samen maak je ’t verschil. Zo ben je goed voorbereid, van alle belangrijke zaken op de hoogte en ga je vol zelfvertrouwen aan de slag.

Start de introductiemodule

Meer weten?

Wil je meer weten over het Coop College? Stel je vraag aan je leidinggevende of stuur een e-mail naar coopcollege@coop.nl. Werk je bij een zelfstandig ondernemer? Ook dan kun je gebruik maken van het Coop College. Vraag je leidinggevende naar de mogelijkheden.